contact@redsign.ro 0768 911 039

Creatie grafica

Echipa Redsign ofera calitate si dedicatie atunci cand lucreaza pe partea de creatie grafica. Oferim clientilor nostri numai ceea ce stim ca este placut ochiului, bine organizat si corespunzator cu standardele inalte de calitate pe care ni le impunem.

In momentul conceperii identitatii vizuale ale unei organizatii sau la prelucrarea acesteia luam in calcul toti factorii relevanti care duc la crearea unui rezultat ce va transmite un mesaj puternic si va atrage atentia, sporind valoarea organizatiei in sine.

Creatia grafica poate incepe de la conceperea brandului (activitate care consta in studierea firmei in cauza, a concurentilor, a obiectivelor firmei cat si a dorintelor persoanelor solicitante) la utilizarea imaginii existente ale unei firme (culori, logo existent etc.) pentru a concepe articole ce vor promova activitatea acesteia (flyere, pliante, afise, carti de vizita, magneti si alte promotionale etc.)

Lucram alaturi de clientii nostri si ascultam de feedbackul acestora in timpul procesului de creatie. Le oferim variante multiple alaturi de sugestiile noastre constructive la fiecare schimb de informatii.

Produsul final reprezinta centralizarea tuturor informatiilor obtinute din cercetare, intr-un format ce corespunde dorintelor clientilor nostri, totul asezat intr-o formula placuta la nivel vizual ce releva profesioanlism.