contact@redsign.ro 0768 911 039

Pupitru pentru Pure

pentru blog

Pe data de 2 iunie 2014 echipa Redsign s-a ocupat cu asamblarea unui pupitru stilizat pentru Pure Jatomi Health & Fitness.

Acesta a fost conceput ca un suport usor pentru documente/ laptopuri/ notebookuri si alte astfel de lucruri. Dupa cateva ore de munca istovitoare am reusit sa concepem schita. Nu uitati, cu un plan bine conceput, procesul productiei este mult mai rapid.

Cu totul bine pus la punct am purces catre asamblarea scheletului cutiei, dintr-un cadru de lemn minutios masurat si asezat de catre specialistii nostri. Dupa terminarea scheletului, s-au adaugat fetele laterale, din material bine ales pentru a satisface una din principalele cerinte: greutate minima rezultand in portabilitate maxima (desi n-am putea spune ca ar incapea intr-un buzunar, la inaltimea sa de 90 cm si latimea de 50 cm).

Dupa aplicarea placilor de stiplex (materialul utilizat pentru peretii pupitrului) am continuat cu printarea colantului care avea sa acopere suprafata mesei patrate, oferindu-i personalizarea solicitata. Am utilizat draga noastra imprimanta plotter pentru a printa pe polipropilena adeziva (sau dupa cum ii spunem noi pe scurt, Poly), un material premium mat pe care se printeaza calitativ si in culori vii si reale grafica ce urmeaza a fi colata. Bineinteles ca acesteia i-a fost aplicat un strat de folie de laminare, pentru protectie maxima si rezistenta in timp, desemnand ultima calitate necesara a acestui pupitru.

In jurul orei 15:00 a fost marcat primul incident major al zilei, in care o ploaie grea ne-a luat echipa de profesionisti prin surprindere, iar in graba acestora de a nu suferi stropii de umezeala, schita proiectului a ramas uitata in ploaie. Norocul acestora s-a aratat prin faptul ca in momentul respectiv, elementele de baza ale pupitrului erau deja create si asamblate.

Data fiind respectarea parametrilor stabiliti in schita initiala (acum transformata intr-un bot de hartie umeda) colarea placilor a fost un proces rapid fara mari probleme.

Am completat si livrat produsul finalizat pana la sfarsitul zilei, prezentand cu bucurie clientilor nosti de la Pure Jatomi, pupitrul pe care il puteti vedea in imaginea alaturata. Suntem convinsi ca respecta parametrii de calitate pe care ni i-am impus inca de la prima apasare a minei creionului pe hartie.


Author by redsign