contact@redsign.ro 0768 911 039

Panoul dacic

Poza cu panoul

Cate persoane pot spune ferm ca nu si-au pus niciodata intrebarea: “Cum ar fi fost daca as fi trait pe vremea dacilor?”.  Pentru cei curiosi sau pentru vanatorii de suveniruri echipa Redsign a creat, conform cerintelor clientului nostru, un panou cu forma autentica a unui dac oarecare (asa cum a fost sculptat de catre romani) in pielea caruia se poate plasa oricine, prin intermediul unui orificiu in zona faciala.

Astfel, daca nu puteti simti cum era in acele vremuri de demult, macar s-aveti o poza cu care puteti pacali vecinii.

Mai intai am stabilit dimensiunile dacului pentru a putea acomoda o larga varietate de  staturi si figuri. Am continuat prin a printa pe autocolant alb (print indoor  calitate foto dar sensibil la umezeala). Pentru a contracara slabiciunea printului la apa (caci desi panoul avea sa fie plasat la interior, un umil stranut ar fi putut sa-l compromita) am aplicat o folie de laminare mata cu protectie UV pe suprafata acestuia.

Printul gata laminat a fost colat pe un placaj de PVC forex cu grosimea de 3 mm care dispunea de o forma de nor decupata in partea superioara cu gravatorul laser, conform cu printul.

In timpul desfasurarii activitatilor descrise mai sus, o alta parte a echipei Redsign s-a ocupat cu asamblarea unui cadru metalic  destinat sustinerii in picioare a panoului, cu grija sudat, finisat si vopsit.

Cele doua componente principale au fost apoi unite intr-un produs complet, potrivindu-se pecum piesele unui puzzle (format din doua piese).

Astfel am trimis panoul dacic catre destinatia care i-a fost menita si speram sa creeze multe suveniruri placute cu valoare istorica sau cu simt al umorului.


Author by redsign