contact@redsign.ro 0768 911 039

Caseta luminoasa

Miiloc de prezentare luminoasa de interior sau exterior ce pune in evidenta informatiile printate pe suprafata acestuia sau introduse in sistemul din care este compus.
Poate fi de mai multe forme/dimensiuni si contine sisteme diferite de instalare. Se poate realiza din profil de aluminiu cu rama culisanta click, pentru accesibilitate. Poate dispune de rama decorativa din metalex.
De asemenea, casetele luminoase utilizate pentru expunerea la exterior sunt de regula de forma rectangulara si compuse din placi de stiplex sau material backlite prinse de un cadru metalic. Acest tip de caseta luminoasa poate fi simpla fata (fata principala este paralela cu peretele suport si este confectionata din material translucent inscriptionat) sau dubla fata (contine doua fete iluminate perpendiculare pe peretele suport si sunt asezate pe fatade sau pe stalpi).

Dimensiunil standard: 50x70 cm, 70x100 cm, 40x40 cm, 37x70 cm, 50x140 cm, 59x168 cm, 70x200 cm (in functie de model, dimensiunea poate fi personalizata).