contact@redsign.ro 0768 911 039

Cum personalizam?

Graphic1asdasdasdasd

Din moment ce ne specializam din ce in ce mai bine pe personalizari de produse, am decis ca astazi ar fi un moment oportun pentru a va destainui ce metode utilizam noi pentru a oferi un aspect unic fiecarui obiect pe care vi-l punem la dispozitie. Articolul de fata va primul dintr-o serie in care va voi descrie aceste metode.

Sublimarea – una dintre cele mai populare metode de personalizare la tiraje mici. Tineti-va bine totusi, avem nevoie ca un numar de conditii sa fie indeplinite pentru a o putea realiza. Ea consta in transferul unei imagini tiparita in policromie pe o hartie speciala si cu cerneala de sublimare pe un obiect personalizabil, iar pentru ca acest obiect sa fie personalizabil acesta trebuie sa fie tratat cu poliester. Un exemplu bun ar fi in cazul canilor care pentru a putea fi personalizate utilizand aceasta metoda este necesar ca ele sa dispuna de un strat de poliester pe suprafata lor, sau in cazul textilelor care trebuie sa contina acelasi material in compozitie intr-o proportie de minim 70%. Nu va faceti griji, nivelul de toxicitate al poliesterului este zero, exceptand situatiile cand este utilizat pe post de masa de pranz, lucru pe care nu il recomandam.

Dupa ce dispunem de printul facut cu cerneala speciala, pe hartie speciala, cu o imprimanta speciala si de obiectul special pregatit, se purcede cu personalizarea in sine la anumite temperaturi (~160 grade C) si la anumite presiuni. Sa nu uitam insa si de necesitatea alinierii planetelor galaxiei noastre pentru un rezultat cat mai bun. Lasand gluma la o parte, acest tip de personalizare dispune de un aspect calitativ, culori vii si placute la nivel vizual, astfel incat o recomandam cu incredere clientilor nostri.

Ati fi surprinsi in cate tipuri de obiecte se poate introduce acest poliester, facand ca  posibilitatile de personalizari cadouri sa fie foarte numeroase si sa includa: mousepad-uri, genti, huse, imbracaminte, fete de perna, puzzle-uri, pietre speciale s.a.m.d.

Procesul necesita astfel foarte multa atentie si meticulozitate iar cei din domeniu ar trebui sa recunoasca aparitia fenomenului tricourilor cu printul intors, dublat sau cu luminozitate complet aiurea… iar astfel de pagube nu se aplica numai la tricouri.

Promitem insa sa desfasuram procesul de personalizare prin sublimare cu cap si sa a oferim un produs final care sa va multumeasca in intregime. Va invitam sa ne accesati pagina de facebook pentru a vedea cateva din modelele noastre de tricouri personalizate.

Voi reveni cat de curand cu urmatoarea metoda de personalizare, si anume termotransfeul.


Author by redsign